image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Πρόσφατα άρθρα
Search
 

Οξυγονοθεραπεία – Βαθιά ενυδάτωση προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ

Προσώπου

Οξυγονοθεραπεία – Βαθιά ενυδάτωση προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ

ΟΞΥΓΟΝΟΚΟΣΜΗΤΙΚΗ

Με την συσκευή παραγωγής οξυγόνου KROBER 02

Όλοι γνωρίζουμε την θεμελιώδη σημασία του οξυγόνου για τη ζωή μας και τη καλή υγεία. Μπορούμε να επιζήσουμε χωρίς τροφή επί εβδομάδες, χωρίς νερό επί μέρες, αλλά χωρίς οξυγόνο μόνο για λίγα λεπτά. Το οξυγόνο είναι πηγή και ελιξίριο ζωής για κάθε ένα από τα 80 δις κύτταρα του οργανισμού μας. Ανεπαρκής εφοδιασμός με οξυγόνο, προκαλούμενος είτε από υποκειμενικές αιτίες (ασθένειες, ηλικία, στρες, άγχος, κ.τ.λ) είτε από περιβαλλοντολογικούς λόγους (μόλυνση ατμόσφαιρας, κλειστοί χώροι διαβίωσης, εργασία, καθιστική ζωή, κάπνισμα, λανθασμένη διατροφή, κ.τ.λ) είναι το αίτιο για αρκετές ασθένειες, χρόνιες παθήσεις και πολυάριθμες οργανικές δυσλειτουργίες. Χωρίς οξυγόνο δεν λειτουργεί τίποτα, όλο το σώμα το χρειάζεται καθώς και το δέρμα μας. Δυστυχώς μετά την ηλικία των 25 ετών η παροχή οξυγόνου στα κύτταρα αρχικά γίνεται δυσκολότερη και σε βάθος χρόνου μειώνεται προοδευτικά. Για τη διατήρηση της νεανικότητας της επιδερμίδας και την ενδυνάμωση της φυσικής άμυνας του οργανισμού, η παρουσία του οξυγόνου είναι απολύτως απαραίτητη.

Γι΄ αυτό το σκοπό δημιουργήθηκε μια επαναστατική μέθοδος περιποίησης του δέρματος η ΟΞΥΓΟΝΟ-ΚΟΣΜΗΤΙΚΗ, η οποία άνοιξε καινούργια εποχή στην αισθητική στοχεύοντας με μοναδικά αποτελέσματα στην αναζωογόνηση του σώματος γενικά και της επιδερμίδας ειδικά. Χρησιμοποιείστε την Οξυγόνο-Κοσμητική για να προφυλάξετε και να εφοδιάσετε την επιδερμίδα σας με φυσικά ενεργά και θρεπτικά στοιχεία. Η θεραπεία της Οξυγόνο- Κοσμητικής βασίζεται στην γνώση, ότι οι θρεπτικές ουσίες των κυττάρων αξιοποιούνται κατά τον καλύτερο τρόπο, όταν οι καύσεις στα κύτταρα λειτουργούν ικανοποιητικά λόγω επαρκούς τροφοδοσίας με οξυγόνο και βιταμίνες. Με αυτή την εκπληκτική μέθοδο επιτυγχάνεται συνδυασμένη ευεργετική περιποίηση και θεραπεία σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Ο πολυμερισμός των πολύτιμων βιταμινών σε συνδυασμό με τον ταυτόχρονο εφοδιασμό των κυττάρων με υψηλής πυκνότητας καθαρό οξυγόνο εγγυώνται ένα τέλειο και άμεσο αποτέλεσμα που είναι εμφανές ήδη από την πρώτη εφαρμογή.

Η ΟΞΥΓΟΝΟ-ΚΟΣΜΗΤΙΚΗ είναι η μοναδική αισθητική προσέγγιση για θεραπείες προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ με άμεσο εκπληκτικό αποτέλεσμα για μια ανανεωμένη, λαμπερή, σφριγηλή, νεανική επιδερμίδα, για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες, που επιτυγχάνει :

• Καλύτερη ρύθμιση της κυκλοφορίας του αίματος

• Διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης

• Καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης

• Εμφανή βελτίωση των πανάδων και δυσχρωμιών του δέρματος

• Σύσφιξη και βελτίωση της ευαίσθητης περιοχής του λαιμού

• Ανόρθωση των βλεφάρων

• Δραστική καταπολέμηση των οιδημάτων και των μαύρων κύκλων των ματιών

• Εξισορρόπηση της ξηρής και της λιπαρής επιδερμίδας

• Καταπολέμηση της ακμής και επούλωση στα σημάδια που αυτή προκαλεί.

• Απομάκρυνση ή απάλυνση των ρυτίδων

Ειδική αντιγηραντική θεραπεία που ενδείκνυται για τις γυναίκες πριν, κατά και μετά την εμμηνόπαυση.

• Επιδρά ανασταλτικά στην ορμονική γήρανση του δέρματος, στην ενδογενή γήρανση, καθώς και στην παθογενετική γήρανση.

• Άμεση αποκατάσταση από βλάβες και επιβαρύνσεις που προκαλούνται λόγω της έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία και γενικότερα από τις δυσμενείς επιδράσεις του περιβάλλοντος.

Σημαντικό στην Οξυγονοθεραπεία – Οξυγονο-Κοσμητική είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μετά από άλλες θεραπείες για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα όπως :

• Βαθύς καθαρισμός με ατμό

• Μετά από dermabration (δερμοαπόξεση)

• Μετά την χρήση οξέων φρούτων (ΑΗΑ), γλυκολικού οξεως, χημικό peeling

• Πριν και μετά από επεμβάσεις laser, resurfacing

Επιδράσεις των Βιταμινών Α, C, E, ALOE VERA, ΣΚΟΥΟΛΙΝΙ, που εμπεριέχονται στα ενεργά           διαλύματα:

Η βιταμίνη Α αναδομεί την επιδερμίδα, αυξάνει την μικροκυκλοφορία του αίματος, βοηθάει το σχηματισμό των βλεννοπολυσακχαριτών, επιδρά θετικά επί της κυτταρικής ανάπτυξης και της υποδιαίρεσης κατά την αναδόμηση της επιδερμίδας.

Η βιταμίνη Ε εξαλείφει τις ενδεχόμενες ελεύθερες ρίζες. Προλαμβάνει τις διαδικασίες που οδηγούν στη γήρανση του δέρματος και βοηθάει στο σχηματισμό των νέων υγειών κυττάρων.

Η βιταμίνη C επιδρά στην φυσική παραγωγή του διακυτταρικού υγρού και του υαλουρονικού οξέως, βοηθάει στην παραγωγή των νηματοειδών δομών στον συνδετικό ιστό, συμβάλλει στην αναδόμηση της βιταμίνης Ε, είναι δε πολύ γνωστός αναστολέας των ελευθέρων ριζών.

Οι βιταμίνες έχουν υποστεί ειδική εργαστηριακή επεξεργασία κατά την διαδικασία παρασκευής, προς αποφυγή αποδεσμεύσεως (οξειδώσεως) των, από την επενέργεια του οξυγόνου.

Η Σκουολίνη είναι μια θαυματουργή ουσία που ανευρίσκεται μόνο στον οργανισμό των καρχαριών βαθέων υδάτων, και – σε μικρή αναλογία – στις ελιές και το ελαιόλαδο.

Ευρωπαίοι και Ιάπωνες επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι καρχαρίες βαθέων υδάτων είναι ίσως τα μόνα έμβρυα όντα που δεν προσβάλλονται από καρκίνο διότι προστατεύονται από την σκουολίνη, η οποία επίσης συμβάλλει στη δύναμη τους και την σφριγηλότητα τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους.